Förberedelserna fortsätter

Kul med många anmälda och med den tro vi har att kunna erbjuda minst 50 startplatser så börjar det bli dags att anmäla sig för att säkra en plats. Idag har vi 32 anmälda, ungefär lika många som till slut kom till start i de väldigt krävande förhållanden på premiärårets lopp.

Vi följer med spänning utvecklingen av pandemin och att vaccineringen flyter på som myndigheterna tror utan bakslag. Om allt utvecklar sig som vi tror hoppas vi kunna erbjuda åtminstone 50 startplatser. Vi följer så klart folkhälsomyndighetens råd och myndigheternas rekommendationer och så klart finns det en osäkerhet kring alla lopp i dessa tider.

Om vi tvingas begränsa platserna kommer vi köra först till kvarn i anmälan beroende då på antalet löpare vi får ha. Vi kommer göra vårt yttersta för att loppet ska kunna gå på ordinarie tid i år. Det kan så klart finnas sätt att begränsa riskerna som separata starttider för olika målsättningar eller andra åtgärder men låt oss inte spekulera mer i detta mer innan vi tvingas vidta sådana tråkiga åtgärder.

Det ligger fortfarande snö på delar av banan men om någon vecka kommer det gå att löpa i niporna igen. Jag kommer såklart att ta mig en runda inom kort för att få känna på banan igen. Gör det du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: