Förlängd anmälningstid och ”prova-på-klass” och barnklass

Under helgen har vi byggt utedass och märkt ut stora delar av banan. Förberedelserna är klara och under veckan kommer alla anmälda deltagare få utskickat PM till sina mail. Vi kommer även posta PM här på hemsidan.

Då vi har relativt bra med platser kvar (42 anmälda idag) så kommer vi ha anmälan öppen till onsdag kväll. Anmälan på plats endast om det finns platser kvar.

Vi har även beslutat att öppna en ”prova-på-backyard-ultra-klass” för de som vill springa 3 varv eller färre. Platserna har vi begränsat till 15 st och till rabatterat pris, 300 kr. Där ingår så klart samma medalj som för alla andra och att deltagarna får vara med i utlottningspriser från våra sponsorer Umara och Block Revisionsbyrå. Spring/gå 3 varv och en halvmara och avsluta med att äta mat som kommer serveras fram emot kvällen. Kom ihåg att en backyard ultra inte handlar om att springa fort utan att hålla ut länge. Ett varv på 60 min hinner man runt genom att variera löpning och gång.

Även medföljande barn kan anmäla sig till barn-klassen som innebär att man kan springa ett varv. 100 kr i avgift, medalj och fri tillgång till godiset i energibaren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: